De spiegel die je huid verzorgt

De spiegel die je huid verzorgt

Audio & beeld

Een spiegel die jou precies vertelt hoe je huid er nou eigenlijk aan toe is en welke crème je misschien beter zou kunnen gebruiken. Dat kan toch helemaal niet? Move over saaie badkamerspiegel, de HiMirror Mini geeft je deze informatie voortaan wel! Deze spiegel vertelt je precies hoe het met je huid gesteld is en geeft je advies op maat.

HiMirror Mini
De Himirror Mini is een slim verbonden spiegel die je waarschuwt voor rimpels, lijntjes, vlekken, wallen onder je ogen, openstaande poriën en puistjes. Aan de hand van deze bevindingen geeft de spiegel je suggesties over hoe jij je huid kunt verbeteren. Dit kan zijn door je routine aan te passen maar de spiegel kan ook specifieke producten adviseren. Bel je schoonheidsspecialiste dus maar af!

Huidverzorging
Het gaafste is misschien nog wel dat je in kunt voeren welke producten je momenteel in je bezit hebt en dagelijks (of misschien zelfs wekelijks) gebruikt. Door je gezicht regelmatig te laten scannen door de spiegel, kom je erachter of die dure moisturiser ook echt effect heeft of dat je net zo goed over kunt stappen naar een goedkopere variant. Een ander pluspuntje aan de Himirror Mini is dat hij je laat weten wanneer producten over de datum zijn. Want ja, die houdbaarheidsdatum staat er toch echt niet voor niets op. Dankzij de spiegel kun je dus niet meer vergeten om op tijd aan een nieuwe verpakking te beginnen. Oh ja, en naast dat de spiegel je vertelt hoe goed of slecht je er eigenlijk uitziet, krijg je tussendoor ook nog gauw even een update over het weer.

Andere innovatieve spiegels
Als jij nu nog denkt dat spiegels eigenlijk maar saaie dingen zijn, dan heb je het toch echt mis. Eerder schreven we al over de slimme spiegel en hoe je die kunt maken. De slimme spiegel geeft je updates over van alles en nog wat zoals bijvoorbeeld je agenda of de vertrektijden van het openbaar vervoer, super handig dus. En misschien ken je de Naked body scanner ook al wel. Die spiegel geeft je na het scannen van jouw lichaam allerlei informatie op over je gezondheid zoals je bijvoorbeeld je BMI of je vetpercentage. En nu is er dus ook nog een spiegel die de huid in de gaten houdt, wat willen we nog meer!? Met één van deze spiegels geef je ook gelijk je interieur een unieke touch.

Wat vindt jij van zulke spiegels? Zou jij deze spiegel gebruiken of vertrouw je toch liever op je eigen oordeel of dat van je vrienden of schoonheidsspecialiste? Wij zijn erg benieuwd naar jullie reacties!

Please follow and like us:
Kersttrends 2018
Back to Top